Breng je bedrijf in topvorm

"De 'grijze druk' is nu nog 1 op 4 maar gaat naar 1 op 2 in 2040. Ben jij hierop voorbereid?"

Sterk in creatieve en werkbare oplossingen 

XL Vitaal houdt zich bezig met het vergroten en versterken van vitaliteit binnen organisaties. Het doel is om te komen tot een vitale werkvloer die wendbaar en weerbaar is. XL Vitaal faciliteert en adviseert organisaties naar een duurzaam vitaliteitsbeleid.

Waarom kiezen voor XL Vitaal?

Integrale visie

XL Vitaal werkt vanuit een integrale visie. Fysieke, mentale en sociaal-emotionele aspecten hebben een sterke interactie met elkaar en beïnvloeden elkaar continue. Hoe meer balans er is tussen deze aspecten, hoe meer vitaliteit, energie en veerkracht het oplevert.

Maatwerk

Vitaliteit is maatwerk en mensenwerk. Niemand is hetzelfde, dat is zeker. Dat is waarom XL Vitaal niet werkt met vaste programma's of een stappenplan. Bij elke vraag hoort een persoonlijk antwoord en dat is zelden hetzelfde antwoord. Samen bepalen we welke strategie geschikt is en welke acties daarvoor passend zijn. 

Positieve psychologie

XL Vitaal werkt op basis van positieve psychologie. Wat zijn je mogelijkheden, waar kan je aan bouwen, wat maakt je sterk? Zo vergroot je veerkracht en welbevinden.
 Positieve psychologie is een nieuwe, snel groeiende stroming binnen de reguliere psychologie, die zich richt op de veerkracht, vitaliteit en het floreren van mensen.

Vitaliteit is meer gezondheid, veerkracht en flow

Barbara van Meerhove - eigenaar XL Vitaal

"De komende jaren staan wij als samenleving voor een grote verandering. Daar zijn nu al de eerste tekenen zichtbaar van. De arbeidsmarkt is in verandering en tel daar vergrijzing en ontgroening nog eens bij op. Het wordt steeds belangrijker om als organisatie wendbaar te zijn en adequaat te kunnen inspelen op de aankomende veranderingen. Mijn vraag is in hoeverre is jouw organisatie hierop ingespeeld? Zijn medewerkers in staat om de komende jaren fysiek, mentaal en sociaal emotioneel mee te veranderen?"


Een vitale en wendbare organisatie; hoe ver ben jij?


Ontdek de mogelijkheden...

Is jouw organisatie zoekende naar mogelijkheden om vitaliteit handen en voeten te geven? Is er al een begin gemaakt maar wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.